Добро пожаловать на сайт Решения школьных задач, где вы можете задавать вопросы и получать ответы от других членов сообщества абсолютно БЕСПЛАТНО.
Чтобы воспользоваться всеми преимуществами, а так же ЗАРАБОТАТЬ на нашем сайте, Вам достаточно просто зарегистрироваться.
0 голосов
6 просмотров

Олимпиада по английсому

1. Horse _______can be very interesting to watch.
А) taste
Б) races
В) advantage
Г) mark
2. Each Olympic games are a very important ______ in the history of sport.
А) race
Б) battle
В) event
Г) play
3. You can buy a ticket in a ___
А) cloakroom
Б) box office
В) gallery
Г) stage
4. I would like to ______ my boyfriend to my parents.
А) introduce
Б) consider
В) offer
Г) come
5. Our school needs good sports ______
А) equipment
Б) game
В) prize
Г) player
6. I bought two tickets ___ London.
А) in
Б) on
В) to
Г) of
7. The curtains opened and the dancers came ___ the stage.
А) on
Б) to
В) of
Г) in
8. Frank joined ___ the game.
А) to
Б) in
В) on
Г) of
9. Transform sentences from direct speech into indirect:
He said, “He went to the theatre last Saturday”
А) He said that he went to the theatre last Saturday
Б) He said that he went to the theatre the previous Saturday
В) He said that he has gone to the theatre the previous Saturday
Г) He said that he had gone to the theatre the previous Saturday
10. Transform sentences from direct speech into indirect:
She said to him, “I am working at factory.”
А) She told him that she am working at factory.
Б) She told him that she was working at factory.
В) She said to him that she worked at factory
Г) She told him that she has worked at factory.

Задача задана от (14 баллов) по предмету Английский язык

1 Ответ

0 голосов
Решение задачи от Начинающий (642 баллов)

1. Б
2. В
3. Б
4. А
5. А
6. В
7. А
8. А
9. Г
10. Б

Бесплатный сайт где собраны правильные ответы на школьные задачи. Вы можете получить ответ на любой вопрос и получить правильное решение задачи быстро.
...